SEGUIMENT DE LA TEVA COMANDA

Quan la teva comanda estigui preparada, t'enviarem un correu electrònic amb tota la informació de seguiment i un enllaç on podràs consultar l'estat de la teva comanda.

Quan la teva comanda hagi sortit dels nostres magatzems, rebràs un SMS o un correu electrònic de les nostres empreses de missatgeria (MRW o Correus) amb un número de seguiment. 

Per a consultar l'estat de la teva comanda, accedeix a la pàgina de seguiment de MRW (http://www.mrw.es/) o de la Correus (https://www.correos.es/ss/Satellite/site/aplicacion-localizador_envios-herramientas_y_apps/detalle_app-sidioma=es_ES).

Si el número de seguiment no funciona, no et preocupis. La companyia de transport pot tardar unes hores en introduïr la informació de seguimient al seu sistema. Espera't uns minuts i torna-ho a intentar. 

Si la teva comanda passa per alguna duana, no ens fem responsables de les despeses addicionals que pugui comportar, ni de l'augment del temps d'entrega indicat. 

 

TEMPS I DESPESES D'ENVIAMENT

Les despeses d'enviament son 3,90€ a la Península Ibèrica i 4,90€ a les Balears, excepte que s'hi apliqui algun descompte especial. Les despeses d'enviament per a comandes internacionals variaran en funció del país de destí.

Península

3-8 dies hàbils

3,90 €

Balears

3-9 dies hàbils

4,90 €

 

IMPOSTOS APLICABLES

El preu dels productes comercialitzats està indicat amb la fitxa de descripció de cada producte. S'inclou l'Impost sobre el Valor Afegit (IVA). Si s'hagués d'aplicar algun altre impost, així s'indicaria. 

 

PRODUCTES DEFECTUOSOS

Si reps algun producte defectuós, envia'ns imatges a través d'aquest formulari on aparegui clarament el desperfecte per a poguer verificar-lo i donar-te una solució.

 

COMANDA ERRÒNIA

Si reps una comanda amb algun error, envia'ns una imatge a través d'aquest formulari on es vegi clarament tot el que has rebut, amb les seves respectives referències al paquet. Una cop verificat, t'oferirem una solució. 

 

CANVIS EN LA COMANDA

Si vols fer un canvi d'algun dels productes que has rebut, necessitarem que ens indiquis a través d'aquest formulari el canvi que vols. Aquest canvi comportarà un abonament de 3,90 € en concepte de despeses d'enviament (Península) o el que correspongui a la teva àrea geogràfica respecte un enviament estàndard.

Un cop rebem la teva petició, t'enviarem un enllaç per a que puguis abonar les despeses d'enviament. El missatger que t'entregui la nova comanda haurà de ser el que també reculli la comanda anterior.

Quin és el procediment per a fer un canvi de talla?

1. Sol·licitar el canvi a través del formulari de contacte 

2. Abonar les despeses d'enviament

3. Et crearem una nova comanda amb la nova talla que ens hagis sol·licitat

4. A dins la nova comanda hi trobaràs un embolcall buit i una etiqueta amb la direcció  de retorn per a la teva antiga talla. Quan el missatger t'entregui la nova comanda, hauràs d'agafar el sobre vuit, posar-hi la talla antiga que ja no vols, tancar l'embolcall i enganxar-hi l'etiqueta amb la direcció  de retorn per fora. Seguidament has d'entregar aquest paquet al mateix missatger que t'ha portat la nova comanda. D'aquesta manera ja tindràs el canvi de talla fet.

 

DEVOLUCIÓ DE LA COMANDA

Disposes de 30 dies per a realizar la devolució de la teva comanda. Hauràs d'abonar 3,90€ en concepte de despeses d'enviament (Península), que es descomptaran de l'import de l'article a retornar. Si estàs a una altre àrea geogràfica, les despeses d'enviament correspondran al enviament estandard de la teva comanda inicial. 

Un cop rebem la teva petició, t'enviarem una etiqueta de Correus per a que ens puguis fer arribar la teva comanda depositant-la a qualsevol oficina de Correus.

Realitza el tràmit des d'aquest formulari. 

 

FORMES DE PAGAMENT

Les úniques formes de pagament acceptades son PayPal o targeta de crèdit o dèbit. No acceptem altres mètodes de pagament com contrareemborsament o transferència.

Si tens algun problema a l'hora de finalitzar el pagament, pots probar a accedir a través d'altres dispositius (PC, mòbil, tablet...) o navegadors (Safari, Chrome, Mozilla...). En cas de pagar amb targeta, assegura't que accepta les compres online, i en cas de que es tracti d'una targeta moneder, que hi tinguis com a mínim 1€ més de l'import de la comanda.

Si segueix en error, envia'ns una captura de pantalla per a veure exactament l'error que et surt i poder solucionar-ho. 

 

CONTACTA AMB PIT I COLLONS

Per a fer-nos qualsevol consulta, escriu-nos a través del nostre formulari de contacte.

 

SOBRE LA FABRICACIÓ DELS NOSTRES PRODUCTES

Per a poder fabricar cadascuna de les samarretes de Pit i Collons, és necessari el teixit, la manipulació, el disseny i l'estampació. En totes i cadascuna de les parts, ens assegurem que totes les persones involucrades tinguin un sou i unes condicions dignes.
Les samarretes de Pit i Collons són dissenyades per dissenyadores i dissenyadors catalans. La manipulació i l'estampació es fan a Sevilla. Respecte al tèxtil, actualment és confeccionat a Bangladesh. En aquest sentit, som molt conscients de que no sempre s'hi ofereixen unes condicions salarials i de feina dignes. És per això que només treballem amb proveïdors que ens assegurin i certifiquin que ofereixen unes condicions salarials i laborals dignes. Més concretament:
 • Llibertat d'elecció laboral.
 • Llibertat d'associació i organització entre els seus treballadors.
 • Llibertat de negociació col·lectiva. 
 • No discriminació, especialment de gènere o raça.
 • Sense treball infantil.
 • Condicions salarials dignes.
 • Jornada laboral digne i responsable.
 • Condicions laborals segures i saludables.
 • Dret a un contracte de treball.
 • Anticorrupció.
 • Protecció del medi ambient i entorn en tota la cadena de producció.
 • Productes segurs per a la salut i el medi ambient (sense que contiguin substàncies nocives per a la salut ni per al medi ambient).
Les certificacions/organismes de tercers independents que estableixen aquests principis i vetllen per al seu compliment, certificant tals fets son:

A part, les nostres samarretes també  compten amb el certificat GOTS (Global Organic Textile Standard) i estan validades com a veganes per l'organització  PETA (People for the Ethical Treatment of Animals).