TEMPS I DESPESES D'ENVIAMENT

Les despeses d'enviament son 3,90€ a la Península Ibèrica i 4,90€ a les Illes Balears, excepte que s'hi apliqui un descompte especial. Les despeses d'enviament per a altres comandes internacionals variarà en funció del país de destí.

Península

3-8 dies hàbils (caps de setmana exclosos)

3,90 €

Balears

4-8 dies hàbils (caps de setmana exclosos)

4,90 €

 

SEGUIMENT DE LA TEVA COMANDA

Quan la teva comanda estigui preparada, t'enviarem un correu electrònic amb tota la informació de seguiment i un enllaç on podràs consultar l'estat de la teva comanda.

Quan la teva comanda hagi sortit dels nostres magatzems, rebràs un SMS o un correu electrònic de les nostres empreses de missatgeria (Correos Express) amb un número de seguiment. 

Per a consultar l'estat de la teva comanda, accedeix a la pàgina de seguiment de Correos Express (https://www.correos.es/ss/Satellite/site/aplicacion-localizador_envios-herramientas_y_apps/detalle_app-sidioma=es_ES).

Si el número de seguiment no funciona, no et preocupis. La companyia de transport pot tardar unes hores en introduir la informació de seguiment al seu sistema. Espera't uns minuts i torna-ho a intentar. 

Si la teva comanda passa per alguna duana, no ens fem responsables de les despeses addicionals que pugui comportar, ni de l'augment del temps d'entrega indicat. 

 

IMPOSTOS APLICABLES

El preu dels productes comercialitzats està indicat a la fitxa de descripció de cada producte. S'inclou l'Impost sobre el Valor Afegit (IVA). Si s'hagués d'aplicar algun altre impost, així s'indicaria.